Suntem un brand sportiv care furnizează o gamă de produse de calitate, incluzând pudre proteice, vitamine și minerale, alimente bogate în proteine, alternative pentru gustări și îmbrăcăminte pentru performanță.    Fondat în 2004, Myprotein este acum brandul numărul nr. 1 în Europa, având sediul în Manchester - operăm în peste 70 de țări printr-o echipă dedicată, atleți și influenceri activi. Muncim în fiecare zi pentru a inspira oamenii de toate genurile și vârstele și îi sfătuim să creadă în potențialul pe care îl au și să își atingă scopurile.

 Care este primul lucru pe care il faci dimineata? Oriunde te-ai afla in lume, daca iti faci un obicei din a gusta din lucrurile preferate la scurt timp dupa ce te trezesti, ca de pilda o ciocolata sau o cafea, poate un ceai, in creierul tau se va elibera dopamina care te va ajuta sa te dai jos din pat dimineata imediat, fara a mai trage de timp. Pe acelasi principiu functioneaza si armonia ta cu locul tau de munca. Daca ai ales sa iti urmezi pasiunea, exista o armonie perfecta intre cine esti si ceea ce faci, ai gasit motivul pentru care sa te trezesti in fiecare dimineata. Filosofia de viata dupa care ar trebui sa ne ghidam fiecare dintre noi este sa folosim cele mai mari valori sentimentale pe care le avem si sa ne focusam pe lucrurile marunte care ne produc placere. Daca esti unul dintre aceia care trag de timp si nu reusesc sa se dea jos din pat decat dupa ce alarma suna a doua sau a treia oara, este aproape sigur ca nu ti-ai gasit o motivatie permanenta pentru a-ti trai viata. Cand te uiti la toti oamenii de succes, care este rutina lor? Se trezesc foarte devreme, iar pana la ora la care tu pui primul picior jos din pat, ei deja au fost la alergat, au citit stirile si si-au baut cafeaua.
30 aprilie 2021

Munceste din greu si strange bani

Daca vrei sa atingi siguranta financiara si confortul, atunci este important sa muncesti din greu si sa strangi bani. Dar aceasta nu este o metoda buna pentru a te si imbogati. Este dureros sa vezi cati oameni dornici sa aiba un job si niste bani ajung in pragul disperarii. Ma indoiesc  ca sunt multi dintre noi care ar putea rezista 3 luni fara un stat de plata. Cand incepi facultatea, esti obligat sa iei niste hotarari importante referitoare la ce vrei sa devii cand te vei face mare, daca nu le-ai luat deja. Parintii ne indeamna sa urmam o facultate ca sa putem obtine un loc de munca. Daca le vei urma sfatul, vei merge in aceasta directie. Mama, desi nu a fost niciodata o adepta infocata a sigurantei unui loc de munca si care a incercat mai multe investitii de-a lungul vietii nu a reusit totusi sa faca banii sa lucreze in favoarea sa. Si eu, avand exemplul acesteia, mi-am dorit toata viata sa devin un investitor. Am incercat de mai multe ori sa operez si in postura de angajat, dar si in cea de liber profesionist pentru a cunoaste ambele aspecte ale baricadei si a vedea ambele fatete ale monedei. Am mers la facultate si desi materia mea preferata a fost "Conducerea afacerilor",  practic nu am reusit sa devin un investitor, ci sa muncesc mai mult atat ca angajat cat si ca colaborator sau liber profesionist. Multi continua sa creada ca, cea mai importanta investitie a lor este casa pe care o au. Asta este oare tot ce trebuia sa stii despre modul de administrare a banilor? Daca cea mai impoartanta investitie a noastra este casa pe care o detinem, atunci avem cu siguranta probleme financiare.

Hai sa ne bucuram impreuna de un parteneriat care se bazeaza pe corectitudine si comunicare. Creditul se acorda doar in baza unei ipoteci imobiliare! Oferim credite si persoanelor cu istoric negativ in Biroul de Credit. Dobanda fixa pe toata perioada contractului. Fara adeverinta de venit. Oferim sume cuprinse intre 7.000 si 900.000 lei. Perioada de credit – pana la 60 luni.

 

Lucrez intr-un zgarie nori, deci exist

Intr-o zi , eram cat se poate de suparata din cauza progresului meu atat de lent in domeniul financiar cand am devenit constienta ca nu am decat un singur plan financiar si anume cel pentru obtinerea sigurantei financiare. Apoi am inceput sa imi pun intrebari daca voi ajunge cumva candva sa obtin si confortul financiar. Cu 2 credite la banca, cu un salariu fix si 2 contracte de colaborare, chiar nu as mai fii putut duce fizic mai mult. Ce as fii putut face mai mult? Apoi mi-am dat seama ca nu sunt in competitie cu nimeni, dar ca ceea ce fac acum nu este bine. Ce as putea face mai mult cu informatiile pe care le detin acum? Atunci am inteles ca, in loc sa incerc sa castig mai multi bani asumandu-mi riscuri enorme, ar trebui sa studiez mai mult cum sa pun banii la treaba si ca mai important este sa incep cu destinatia la care vreau sa ajung. Oamenii iau de obicei cateva lectii de tenis ca sa invete regulile de baza inainte de a incepe sa joace, dar, din pacate, cand este vorba de investitii trebuie sa iti concepi un plan si sa fii informat, targetul meu fiind nu sa devin bogata, ci sa obtin confortul financiar. Am inceput cu venitul castigat prin  munca, regula de baza fiind cum sa convertesc salariul in venit sub forma de portofoliu (precum actiuni, obligatiuni) sau in venit pasiv (evident rezultat din proprietati). Dar cum as putea sa reusesc acest lucru cand procentul economiilor mele este de 10% din venitul net? Cum fac rost de bani daca nu ii am? Ce se intampla daca pierd banii? 

Important este ca am inteles regula de baza, mi-am zis. Oamenii care au prea multe ganduri negative, pierd foarte multe sanse in viata din cauza firii lor. Ce comoara am invatat pana acum? Confort financiar, pasive si active.  

Carti recomandate:

Niciodată nu este prea devreme să investești în educația financiară a copilului tău. În această carte, autorul ți se adresează ție, ca părinte, ca să începi să ai grijp de viitorul financiar al copilu...Robert Kiyosaki, promotor internațional al educației financiare, îți arată cum să nu devii o victimă a Furtului Universal în Masă al Banilor, învățându-te să recunoști și să eviți trei capcane: banii, profesorii și activele contrafăcute.  Bani contrafăcuți. În 1971, președintele Richard Nixon a anulat etalonul aur în privința dolarului. În 1971, dolarul american a devenit monedă fiduciară, adică banul guvernului. Tatăl bogat numea banii guvernului „bani contrafăcuți“, meniți să îi facă pe bogați și mai bogați. Problema este că aceștia îi fac pe cei săraci și pe cei din clasa de mijloc și mai săraci.  Profesori contrafăcuți. Ce te-a învățat școala despre bani? Ce știau părinții tăi despre bani? Ce știe consilierul tău financiar despre bani? Dar liderii noștri? De ce majoritatea oamenilor trăiesc de la salariu la salariu? De ce o educație temeinică îi împovărează pe elevi cu costuri pe care nu și le pot permite? De ce fac profesorii grevă?  Active contrafăcute. În 2008, economia globală s-a prăbușit odată cu activele contrafăcute și creditele ipotecare subprime. Oare băncile care au vândut active contrafăcute în 2008 le mai vând și astăzi, alături de planuri de pensionare? De ce sunt atât de multe pensii subfinanțate? Câți dintre membrii generației baby boom vor rămâne fără bani la pensie?  Pornind de la lectura revelatoare a cărții Grunch of Giants, scrisă de mentorul său, R. Buckminster Fuller, Robert Kiyosaki îți dezvăluie strategiile financiare ale giganților care conduc lumea și îți arată cum să nu le cazi victimă.

 Credius este o companie care oferă acces la finanţare oricărei persoane capabile să gestioneze un credit. Clienţii noştri sunt trataţi întotdeauna cu stimă, onestitate şi fără discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, vârsă sau antecedente financiare. Suntem membri ai grupului NCH  (New Century Holdings, USA). Avem peste 50 de birouri în toată ţara. În plus, poţi aplica online oricând. Oferim clienţilor credite simple şi rapide. Avem tehnologii care ne permit să nu cerem alte documente, în afară de cartea de identitate. Luăm rapid decizia în privinţa creditului, în maxim 60 de minute. Astfel, implementarea acestor tehnologii economiseşte semnificativ timpul şi eforturile clienţilor noştri. -              Credit doar cu buletinul -              Vârsta minimă 18 de ani -              Fără adeverinţă de venit -              Sume de la 1500 lei până la 20.000 lei -              Perioadă credit - de la 12 luni la 60 luni -              Fără limită de vârstă  -              Fără cont bancar  -              Dobânda fixă pe toată perioada contractului -              Decizia privind eliberarea creditului în doar 60 de minute -              Bonificaţie de ramburasare totală anticipată prin Pachetul Anticredit -              Acceptăm și persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

 

 

Articole din această categorie